dinsdag 26 mei 2020

Radio Vrijheid Blijheid 2020: Uitzending 3


Weer een verse uitzending van Radio Vrijheid Blijheid, met dit heerlijke weer, de lente-zomer brengt nieuwe energie, die is heel duidelijk voelbaar, liefde hangt in de lucht! Hierover spreek ik in deze nieuwe podcast, hoe we nu kijken naar deze periode, de nieuwe kansen en de ontwikkelingen die plaats vinden in onszelf en daardoor ook effect hebben 'buiten' ons.

Dit allemaal samen met liefdevolle muziek, om één of andere reden waren veel van de songs met het thema liefde en dit kan ook worden ervaren als liefde voor onszelf en de wereld; natuur, dieren en elkaar.
Met muziek van o.a. Bebe & Cece Winans, India Arie & Raul Midón, Jack Johnson, Frank Sinatra, ABBA, Johnny Tillotson en nog veel meer.

Veel luisterplezier!

Beluister de uitzending gewoon hier op de pagina of via een een app op je mobiel/tablet: via Itunes voor Iphone/Ipad of op je Android telefoon/tablet via de gratis Beyondpod app. Uitzendingen worden dan automatisch voor je gedownload via Wi-Fi en dan kun je ze overal beluisteren op je telefoon zonder gebruik te hoeven maken van (mobiel) internet. Klik hier voor meer uitleg.


Podnova Player button 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten