dinsdag 30 mei 2017

Radio Vrijheid Blijheid: Uitzending 10


Welkom, heerlijk weer en weer weer voor een nieuwe uitzending met zomerse hete muziek, van alles door elkaar, zoals ik er van hou. Van big band, naar rock, soul, hiphop terug naar melodieuze techno om op te swingen!

Lekker om op te dansen en je hart te openen, met een vleugje spiritualiteit, met o.a. een onbekend nummer van Micheal Jackson, Ruthie Foster live op een heet North Sea Jazz festival, naar de techno van Worakls en Bakermat. Maar ook hiphop van De la Soul en een bigband versie van een hiphop nummer van Richard Cheese.

Veel luisterplezier!

G

Beluister de uitzending gewoon hier op de pagina of via een een app op je mobiel/tablet, via Itunes voor Iphone/Ipad of op je Android telefoon/tablet via de gratis Stitcher app of Beyondpod app. Uitzendingen worden dan automatisch voor je gedownload via Wi-Fi en dan kun je ze overal beluisteren op je telefoon zonder gebruik te hoeven maken van (mobiel) internet.

Listen to Stitcher Podnova Player button

3 opmerkingen:

  1. Heej Guido, Heb je wel eens gedacht aan Patreon om extra geld te verdienen? Zou best willen betalen voor je podcast, zou het liefste vaker een aflevering luisteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, bedankt voor je reactie, nee daar had ik nog nooit van gehoord, klinkt goed. Leuk dat je vaker wilt luisteren, ik zou ook graag vaker een uitzending maken als daar wat tegenover staat. Zal er eens goed over na denken, dan zal ik ook geld moeten betalen voor de rechten van de muziek, dat kan nu nog niet door geen inkomsten, maar ga er over denken, bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, nou ik heb er over nagedacht en je kan via Patreon Radio Vrijheid Blijheid ondersteunen en zo er voor zorgen dat er meer uitzendingen komen! Zie: https://www.patreon.com/radiovrijheidblijheid

    BeantwoordenVerwijderen